D A V I D.

Kära väder, idag älskar jag dig. Inte allt för kallt och skolsken, underbart! Det finns inget bättre än att sitta och lyssna på takdroppet eller snö som kanar av taket. Gör mig dag.

Det är söndag idag, vilket betyder att det är måndag imorgon. Men det är inte vilken måndag som helst. Det är första måndagen efter ett lov. Pina för vissa, lycka för andra. Jag placerar mig någonstans mellan lyckan och pinan och ler, nynnar på hakuna matata och slår upp matteboken. Man får det. Även fast det praktiskt taget är förbud mot att gilla skolan.



konsten att göra dålig musik bra


T J U G O E L V A

Ett nytt år, en ny tid för hopp, för att bestämma sig eller ändra sig. Vissa ska sluta röka, vissa ska förverkliga sina drömmar och tillslut finns dem som har en hel hög med löften.
Själv tror jag att det inte handlar om vad man bestämmer sig för, utan att viljan att förändra något finns. Två tredjedelar av alla löften bryts, men dem som lyckas ska ha en massa poäng, inte bara för att de har den rätta viljan att förändra något. Utan för att de gör det dem vill.
Man ska göra det man vill, tycker jag. Vill man äta åtta kladdkakor, go ahead, do it! Man kanske vill sätta sig på ett tåg och se vart man hamnar sen eller bara byta färg på håret.
Vad jag vill själv har jag ingen aning om. Just nu skulle det kännas fint med sommar, men man kan inte få allt.
Mitt nyårslöfte blir nog att fortsätta vara den jag är, för jag är bra. Man får säga så. Jag är mig själv, och det finns ingen annan som är så bra på att vara det som jag.

RSS 2.0